Palvelut

Taloushallinto:

Tarjoamme Teille kokonaisvaltaisen taloushallinnon sisältäen niin kirjanpidon, tilinpäätöksen kuin myös reskontrien hoidon sekä laskutuksen. Voimme räätälöidä palvelujamme juuri Teidän tarpeidenne mukaisesti. Mikäli haluatte keskittyä pelkästään bisneksen tekoon, ettekä halua huolehtia niin sanotuista tylsistä paperitöistä, on meidän yrityksemme Teille juuri oikea!

Taloushallinnon puolella asiakaskuntamme sisältää niin osakeyhtiöitä kuin toiminimiäkin. Asiakkainamme on mm. rakennuspuolen- ja myyntialanyrityksiä.

Asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä ja suositelleet palvelujamme. He ovat täysin saaneet keskittyä omaan parhaimpaan osaamiseensa ja me olemme hoitaneet heidän talouspuolen. Erittäin tiivis yhteistyö takaa sen, että kaikki menee juuri niin kuin asiakkaamme ovat haluneet sekä sen, että asiakkaat ovat täysin perillä talouskuvioista niin paljon kuin he itse haluavat.

Tietotekniikka:

Tietotekniikan puolella tarjoamme Teille yrityksien IT-ratkaisujen suunnittelun, toteutuksen sekä ylläpidon. Suunnittelemme yhdessä Teidän kanssa minkälaista IT-tukea haluatte ja pyrimme toteuttamaan kaikin puolin toimivan paketin yrityksenne tarpeisiin.

Tietotekniikan puolella olemme tuottaneet asiakkaille juuri ne palvelut mitä he ovat haluneet. Olemme huolehtineen niin asiakkaan laitehankinnoista kuin ohjelmistopäivityksistäkin. Olemme myös tehneet pitkään yhteistyötä Log Master Oy:n kanssa joka on logistiikka-alan tietojärjestelmien asiantuntija ja toimimme siellä yhtenä IT-suunnittelijoista.

Tälläkin puolella asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä jonka vuoksi yhteistyömme on jatkunut vuosia.


Mikäli Teille jäi jotain kysyttävää tai kiinnostuit palveluistamme, ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää!