Tilitoimistopalvelut

Tarjoamme Teille perinteistä kirjanpitopalvelua sekä tarvittaessa kokonaisvaltaisen taloushallinnon sisältäen niin kirjanpidon, palkat, tilinpäätöksen kuin myös reskontrien hoidon sekä laskutuksen. Voimme räätälöidä palvelujamme juuri Teidän tarpeidenne mukaisesti. Mikäli haluatte keskittyä pelkästään bisneksen tekoon, ettekä halua huolehtia niin sanotuista tylsistä paperitöistä, on meidän yrityksemme Teille juuri oikea!

Taloushallinnon puolella asiakaskuntamme sisältää niin osakeyhtiöitä kuin toiminimiäkin. Asiakkainamme on mm. rakennuspuolen- ja myyntialanyrityksiä.

Asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä ja suositelleet palvelujamme. He ovat täysin saaneet keskittyä omaan parhaimpaan osaamiseensa ja me olemme hoitaneet heidän talouspuolen. Erittäin tiivis yhteistyö takaa sen, että kaikki menee juuri niin kuin asiakkaamme ovat haluneet sekä sen, että asiakkaat ovat täysin perillä talouskuvioista niin paljon kuin he itse haluavat.

Adminet Lite -ohjelmistolla voidaan palvella rakennus ja talotekniikka-alan yrityksiä kustannustehokkaasti. Ohjelmisto itsessään hoitaa jo monta asiaa puolestasi, mutta tarvitset kirjanpitäjän taustalle valvomaan, että kaikki hoituu kirjanpitolain ja -asetusten mukaisesti. Voimme lisäksi syventyä juuri sinun liiketoimintaan ja auttaa tehostamaan yrityksesi toimintaa. Palvelua Adminet Lite -ohjelmiston käyttäjille tarjotaan kolmella eri tasolla - asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.


Mikäli Teille jäi jotain kysyttävää tai kiinnostuit palveluistamme, ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää tai lähetä suoraan tarjouspyyntö!